ce inseamna pentru mine a fi gay, o spun acum un chin, de ce e un chin, tocmai pentru faptul ca sunt masochista. In loc sa mi caut si eu o fata, stau si pur si simplu fug de orice inseamna a fi gay, umblu cu tipi, desi nu sunt chiar dorinta mea, recunosc, nu mi sunt indiferent, dar nu pe ei vreau sa ii sarut, sa ii ating, sa pun mana sanii lor, sa strang in a mea mana sanii, sa pun mana in dreptul sanilor si sa mi-o cobor jos, sa pun mana intre coapse sa le desfac usor, of, ce as saruta tot corpul, ochii, nasul, tot.
Dar acum sa-mi las fanteziile deoparte, cel mai ciudat, adica raspunsul pentru faptul ca nu am o relatie cu o persoana de acelasi sex, e ca nu pot, nu sunt pregatita, nu ma accept ca atare, totusi si pentru mine mi se pare ceva anormal.
Am ajuns sa ma indragostesc de o persoana heteresexuala, care a avut si experiente homosexuale, dar sa fim seriosi, nu o sa ma dau niciodata la ea, nu pot si totusi imi doresc prietenia mai mult decat ar trebui, dar incep sa ma plictisesc de ea, si de data ceasta persoana de care ma voi indragosti, va fi prietena mea.